Sayfa Gezintisi

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}
latest

Instagram’ın Yeni Güncellemesi ve Özelliği

Instagram’ın yeni güncellemesi ile yayımladığı yazısında kullanıcılar içerikleri taslak olarak "Save Draft" kaydedebilecekler. G...

Instagram’ın yeni güncellemesi ile yayımladığı yazısında kullanıcılar içerikleri taslak olarak "Save Draft" kaydedebilecekler.
Instagram’ın yeni güncellemesi ile yayımladığı yazısında kullanıcılar içerikleri taslak olarak "Save Draft" kaydedebilecekler. Günümüz teknolojisinde Sosyal medya, kullanıcıların kendi aralarında içerik paylaşım veya grup etkinlikleri haricinde de birçok alanda faaliyet gösterebiliyor. Sosyal medya platformları gibi birçok sponsorluk anlaşmaları, kurumsallaşmış şirketler için marka reklam amacı gibi çeşitli teşvik ve kampanyaların oluşmasına zemin hazırlayabiliyor.

Sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram da bu anlamda markaların en çok başvurduğu alan olarak yerini alıyor. Instagram ise bulunduğu konumun seviyesini devam ettirebilmek için, ticari rant elde etmeye çalışan kurumsal şirketler ile bireysel müşterilerin isteklerine yönelik böylece yeni bir güncelleme yayımlamış oldu.
Instagram, Ubergizmo'da yer alan habere göre Ağustos2016 ayında kullanıcıların kendilerine gelen mesajları taslak olarak kaydetmelerini sağlayan "Save Draft" özelliğini duyurmuştu. Kullanıcıların taslak olarak kaydettikleri içeriği geri getirebilmelerini sağlayan özellik, yayınlanan yeni güncelleme ile tüm kullanıcılara sunuluyor.

Instagram, kullanıcılarının "Save Draft" taslağı kaydetme özelliğini kullanmaları oldukça kolay. Kullanıcıların yeni bir içerik oluşturmalarının ardından, içeriği yayımlamayıp ilgili, "Back (Geri)" tuşuna basarak uygulama tarafından sağlanan otomatik kayıt özelliğine sahip olabiliyor.

Taslak olarak kaydedilen içeriğe ulaşmak isteyen kullanıcılar, "Library (Kütüphane)" bölümünden kaydedilen içeriğe ulaşabiliyorlar.

İçeriklerin filtreleme sistemine sahip olması nedeni ile, bir başlık, kişi, konum veya kullanıcı etiketine sahip olması durumunda taslak olarak kaydedilebilecek.

Kullanıcılar ayrıca değişiklik yaptıkları fotoğraf ve video yayımlarını taslak olarak kaydedip, arzu ettiği bir zaman diliminde daha sonra taslak içeriğini yayımlayabilecekler.

Hiç yorum yok