Sayfa Gezintisi

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}
latest

Blogger Menü Oluşturucu - Ücretsiz Türkçe İndir

Blogger, Klasik Blog menü'lerinizi hiçbir siteye bağımlı kalmadan ücretsiz Türkçe, Saf CSS3 proğramı kullanarak kendiniz oluşturun.Kla...

Blogger Menü Oluşturucu ücretsiz Yükle
Blogger, Klasik Blog menü'lerinizi hiçbir siteye bağımlı kalmadan ücretsiz Türkçe, Saf CSS3 proğramı kullanarak kendiniz oluşturun.Klasik Blog yazarlarının menü konusunda çok zorlandıklarını biliyoruz. Blogger’un en büyük eksiklikliği olarak bilinen menüler ile kategori oluşturma eklentisi henüz mevcut değil. Ordan burdan toplama kodlar ile menü yapmak için birçok uğraş veriliyor.

Bu uğraşı, biraz olsun hafifletmek için kendinizin kontrolünde menülerden kategoriler yapabileceğiniz bir proğramı sizlerin görüşüne sunuyorum. Proğram ücretsiz olup, bilgisayarınıza indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Proğram hakkında fazla bilgi vermeye gerek duymadım.

Proğramın içindeki dil seçeneklerinden Türkçe’i seçerek kullanabilirsiniz. Daha fazla detaylı bilgileri proğramın geliştirici sitesinden okuyarak kendinizi geliştirebilir yeni versiyonlarını da indirebilirsiniz. Proğramı incelediğinizde, kullanımının çok kolay olduğunu göreceksiniz. Proğram hakkında,çok kısa bir açıklama yaparak biraz bilgi vermek sizleri heveslendirecekdir.

Saf CSS3 Kullanarak menü kategorilerinizi yapmak için uygulanacak adımlar :

1. CSS3nenü.com sitesine giriş yapın
2. Ücretsiz indir paylaşım icon'una tıklayın, açılan pencerede
İsminizi girin
E-Mail bilginizi girin
3. E-mail hesabınıza bilgi gelecektir. Proğramı e-mail hesabınızdan indirebildiğiniz gibi aynı anda siteden de indirebilirsiniz.
4. Proğram 25 MB. olup, zip dosyası biçimde inecektir. Zipten çıkartın ve kuruluma başlayın.
5. Proğram içinde resim icon'u ekleme, alt menü oluşturma, ön plan renkleri, arka plan renkleri, üzerine gelince görülecek renk tonları, yazı font'u, menü ve alt menü yarıçapı, menü genişlik Auto ve %100 genişlik ayarları, menü yükseklik ve genişlik ayarları (px), ekleyebileceğiniz öğe ve daha fazla özelliklerinden oluşmakta.

Yukarıda ki resimde örnek menü görünümlerinden bir kesit görülmekte. Aşağıdaki resimde ise proğram kumanda panelinden bir görünümü görmektesiniz. Kendini geliştirmek isteyen meraklı blog yazarları için incelenmesi gereken bir proğram karşımızda ve ücretsiz.
Fazla söze gerek gerek duymadan şimdiden kolay gelsin diyorum. Konu hakkında, düşünce ve önerileriniz için söz sizde..  Demoları incele,

Saf CSS3 kumanda paneli görünümü:

Saf CSS3 proğram
Resmi büyük izlemek için yeni sekmede açın.
Siyah Dikey Demo - CSS Menu jeneratör ile oluşturulan

CSS Menu jeneratör ile oluşturulan örnek

Hiç yorum yok