Sayfa Gezintisi

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}
latest

WordPress Facebook Google Plus Disqus Yorum Eklentileri

WordPress sitelerinde kullanılan mevcut yorum eklentisine, Facebook, Google Plus ve Disqus yorum eklentilerini ekleyerek nasıl kullanabili...

WordPress sitelerinde kullanılan mevcut yorum eklentisine, Facebook, Google Plus ve Disqus yorum eklentilerini ekleyerek nasıl kullanabilirsiniz? Dünya genelinde mevcut yorum eklentileri her ne kadar tek olarak kullanılsa da, okuyucu kitlenizin farklı Ülkelerde olması ve farklı yorum eklentilerini kullanması nedeni ile Web sitenizde aynı anda dört farklı yorum eklentisi kullanmanız mümkündür. Okuyucu kitlenizin Google Plus veya Disqus yorumlarını kullandığını varsayarsak farklı yorum eklentilerini kullanabilmeleri için de onlara alternatif imkanlar sağlamamız gerektiği düşüncesindeyim. 

Sizde düşüncelerime katılıyor, farklı seçenekler sunulmasını onaylıyorsanız, Facebook, Google Plus ve Disqus yorum eklentilerini nasıl kurulması gerektiğini aşağıdan takip ederek başlayabilirsiniz.

Öncelikle, WordPress eklentiler galerisinde kuracağımız alternatif yorum eklenti isminden başlayım. WordPress eklentiler galerisinde kuracağımız yorum eklenti ismi Heateor Social Comments ismi ile anılmaktadır. 

WordPress eklentisini kurduktan sonra, yazımızın altında nasıl görüldüğünü aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz. 

Eklenti kurulumu ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz?

 Wordpress Eklentiler (Plugins) Nasıl Kurulur
WordPress alternatif yorum eklenti görünümü

WoredPress Heateor Social Comments eklenti kurulumu :

1. Wordpress sitenize giriş yapın. Sırası ile, Eklentiler → Yeni ekle, yolu takip ederek arama penceresinde WoredPress Heateor Social Comments eklentisini aratın. Aşağıda resimde görülen Wordpress eklenti penceresini göreceksiniz. Şimdi kur veya masa üstüne eklentiyi indirerek kurulum aşamasına devam edin. Ancak her ihtimali göz önünde bulundurarak Web sitenizin veri tabanı dahil olmak üzere yedeğini alın.

WoredPress Heateor Social Comments eklenti penceresi 
2. WordPress Heateor Social Comments eklenti sayfasına gidin eklentiyi yükleyin ve etkinleştirin.

3. Eklentiyi sol menü barda Social Comments ismi ile göreceksiniz tıklayın.

4. Eklenti sayfasında eklentileri etkin duruma getirin. Disqus eklenti penceresinde iken Disqustan aldığınız kısa isminizi yazmayı unutmayın.

WoredPress Heateor Social Comments eklenti kurulumu ile ilgili sorun yaşarsanız yorum yazarak yardım alabilirsiniz.


Wordpress Eklentileri nasıl yüklenir ile ilgili video

Hiç yorum yok