Sayfa Gezintisi

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}
latest

Blogger Blog Makaleleri Tumblr Micro Bloga Nasıl Gönderilir

Tumblr  Micro blogunuz varsa, Blogger, Blog makalelerinizi yayımladıktan hemen sonra Tumblr blogunuza yazılarınızı gönderebilirsiniz. Tumb...

Tumblr Micro blogunuz varsa, Blogger, Blog makalelerinizi yayımladıktan hemen sonra Tumblr blogunuza yazılarınızı gönderebilirsiniz. Tumblr Micro blogunuz yok mu? Üzülmeyin! Tumblr Micro blogunuzu oluşturmak için birçok yeni temalar arasından seçiminizi yaptıktan sonra nasıl kurup özelleştirebileceğinizi verdiğim yazı linki ile takibi edip başlayın. Linki açtıktan sonra yazının en altında bulunan önceki makalelere sonra açılan sayfada, Sayfa Navigasyon aracını kullanarak Tumblr Micro Blog kurulum ve özelleştirilme için en alttaki ilk makaleden başlayıp solo doğru küçülen rakamlara tıklayıp diğer açıklayıcı makalelere de göz atmayı unutmayın.

Önerilen paylaşım aracı AddToAny :

1. Sosyal paylaşım araçlarından biri olan AddToAny sitesinden eklentiyi Gadget olarak bir kez eklediğinizde birçok seçenekleri değişken kullanabiliyorsunuz. Tabiy ki AddToAny Sosyal paylaşım aracını önermemi, neden tavsiye ettiğimi merak edebilirsiniz. AddToAny eklentisinin kurulumu çok kolaydır. Bir kez eklentiyi kurduktan sonra diğer farklı paylaşım butonlarını gadget içine ekleyerek kullanabilmenizdir.

2. AddToAny Sosyal paylaşım eklentisi nasıl kurulur nasıl çalışır ile ilgili bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Blog makalelerinin Tumblr Micro bloga gönderilmesi :

1. Kullanmış olduğunuz Sosyal paylaşım eklentisi veya AddToAny eklentisinden Tumblr paylaşım iconuna yazınız tarayıcınız da açık iken tıklayın.

2. AddToAny eklentisi ile açılmış Tumblr paylaşım pencere görünümünü inceleyin.

AddToAny eklentisi ile açılmış Tumblr paylaşım penceresi
3. Yukarıdaki resimde, “Blog’unuz” yazan yerdeki (B) harfine tıklayın ve bir satır aşağıya kayması için enter tuşuna tıklayın.

4. Bu işlem sonucu bir satır üst kısımda daire içinde (+) işaretine göreceksiniz.

5. Şimdi blog yazınızdaki en üstte bulunan kullandığınız resmi maus sağ tıklayarak Resmi kopyalayın.

6. Biraz önce açtığınız pencere içindeki artı (+) işaretinin sol kısmına tıklayın ve kopyaladığınız resmi yapıştırın. (CTRL+V) Resmin okunmasını bekleyin. Okuma işlemi bitince “Gönder” buton üstündeki soluk yazı net görülmeye başlayacaktır. Şimdi “Gönder” butonuna tıklayarak gönderme işlemini bitirin.

7. Gönderme işlemi sonucunda Tumblr blogunuzdaki paylaşımı görmek için açılan son görüntüdeki linke tıklayın. Sizi Tumblr blogunuza götürecektir.

Tumblr resim paylaşım penceresi

Hiç yorum yok