Sayfa Gezintisi

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}
latest

Wix Ücretsiz Sitenize Yorum Kutusu Ekleme

W ix ücretsiz sitenizde Yorum penceresi veya Yorum kutusu nasıl eklenir? Wix ücretsiz site oluşturucu ile sitenize yorum penceresini şimdi...

Wix Ücretsiz Site Kurulumu

Wix ücretsiz sitenizde Yorum penceresi veya Yorum kutusu nasıl eklenir? Wix ücretsiz site oluşturucu ile sitenize yorum penceresini şimdi oluşturun. Ücretsiz site araçlarından olan Wix sitesi ile bir site kurduğunuz da yazılarınız altında bir yorum pencere aracının olması çok doğal bir istektir. Bir blog kurulumundan çok farklı olarak çalışan Wix ücretsiz site oluşturucu tamamen modüler bir sistem eklenti widget araçları ile çalışmaktadır. 


Wix ile kurduğunuz sitenizde Yorum penceresi veya farklı uygulamaları nasıl ekleyebileceğinizi aşağıdaki açıklamalarda bulabilirsiniz. Wix sosyal modül geliştirici eklentisi olan Facebook Comments Plugin uygulamasını kullanarak yorum penceremizi oluşturmaya başlayalım. 
Wix Facebook Comments Plugin
Wix Facebook Comments Plugin yorum pencere uygulaması

Wix Sitenize Yorum Kutusu Ekleme :

1. Wix sitesine giriş yapın.

2. Yorum penceresi ekleyeceğiniz yazı sayfanızı açın. Yazı sayfanızı aşağıya doğru kaydırarak yorum penceresini ekleyeceğiniz konuma getirin.

3. Editör kullanım modülünde iken, sol tarafta ikinci buton Add eklemek anlamına gelen isme tıklayın.

4. Açılan pencere sol menüsünde Sosyal ismine tıklayın ve pencereyi aşağıya doğru kaydırarak Comments, Facebook Comments Plugin uygulamasını gördüğünüzde Widgete tıklayın.

Comments, Facebook Comments Plugin uygulaması
5. Facebook Comments Plugin uygulamasını ilk kez uyguladığınızda, sizden Facebook profil veya sayfa bağlantısı oluşturmanızı isteyebilir. Böyle bir istek karşısında profil veya sayfa bağlantı linkinizi oluşturun. Üst kısımda yaptığınız değişiklikleri kaydedin. Modüller arasında gezinme yaparak birçok farklı eklentiyi de ekleyebilirsiniz. Wix ile oluşturulmuş siteyi inceleyebilirsiniz.

Ayrıca; Wix hakkında yazılan makalelere de göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok