Sayfa Gezintisi

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}
latest

Sayfalarım Google Üzerinde Nasıl Hızlı İndexlenir

Webmaster Tools ile Nasıl ındexlenilir? Arkadaşlar merhaba. Sitelerimizin indexle tarihleri site haritalarımızın okuma süreleri ve saatl...

Webmaster Tools ile Nasıl ındexlenilir?

Arkadaşlar merhaba. Sitelerimizin indexle tarihleri site haritalarımızın okuma süreleri ve saatlerini yakından takip ediyoruz bunu otomatik olarak arama opsiyonlarının yapmalarını beklersek haftalar sürebiliyor şimdi sizlere anında index nasıl alınır sizlere bunu anlatmak istiyorum.

Bir çoğumuz index almak için pingleme sitelerine akın ediyoruz. Ancak bir çok webmaster böyle bir şeyi yapmaz. Bir pingleme sitesinde sitenizi pinglediginizde motorlar 4-5 günde sitenizi ziyaret eder. Ben size anında, kesin sonuc vermeyı göstereceğim. Bu işi Webmaster Tools ile yapacağız.



1)ılk önce Buradan webmaster tools ana sayfasına gırıyoruz.

2) Sitemizi seçiyoruz.

3) sol menüden sağlık diyoruz.

4) ''Google gibi getir'' diyoruz.

5) Kutucuğa istediğimiz bir makalemizin sayfa link uzantısını yazıp getir diyoruz ve link sisteme düştüğünde url yi sisteme ekliyoruz. Eğer anasayfayı indexlemek istiyorsanız o zaman boş bırakmanız gerek, zaten orada bilgilendirme butonunda da kısa açıklama mevcut.

6) Bu işlemi yaptıktan sonra site haritamızıda yeniden gönder diyip tazeliyoruz.

Bunu uygulayarak hızlı index alabilirsiniz. Bu da sitenizin konuda üstlere çıkmasını ve ziyaretçi gelmesini sağlar. Başka bir makalemizde görüşmek üzere.

Hiç yorum yok