Sayfa Gezintisi

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}
latest

Head kodu Html şablonunda nerededir (Videolu anlatım)

Blogger  HTML şablonunda çoğu zaman aradığımız kodları bulamayız.Veya bu kodları nasıl bulmamız gerekiyor gibi soruların cevabını a...




Blogger HTML şablonunda çoğu zaman aradığımız kodları bulamayız.Veya bu kodları nasıl bulmamız gerekiyor gibi soruların cevabını aşağıda yayınladığımız videoyu izleyerek çözümleyebilirsiniz.Bloglarımızda bir eklenti eklemek için adeda yarışır hale geldik.Buda çok doğal. Her yeniliğin görsel güzellikleri var.Ancak unutmamamız gereken bir konuda blogunuza ekleyeceğiniz eklentinin blogunuzun hızını yavaşlatmamasıdır.


 Açılış hızı yavaşlayan bir sitenin,blogun arama motorlarınca taranmayacağını ve dizine eklenmeyeceğini bilmemizde fayda var.
Google aramalarında (SEO) blogunuz çıkmıyorsa, eklentilerin çok olması ve blog açılış hızının yavaşlaması örümceklerin blogunuzu endexlemeden terk etmelerine neden olan bir sebeb olma ihtimali vardır. Şimdi gerçek konumuza dönelim ve Blogunuzun html şablonuna ekleyeceğiniz kodları ne şekilde aramamız gerektiği konusunu videolu olarak izleyelim. Yapılan yorumlardan anladığım kadarı ile resimlide olsa bazı yazı içerikleri anlaşılamıyor.

3 Aylık bir ayrılıktan sonra geri döndüm. Yazı yorumlarını incelediğimde bu yazılara artık konuyu anlatan videolarında eklenmesi gerektiği kararını aldım. Önümüzdeki dönemde mümkün olduğunca yazılarımı videolu anlatımlarla takviye edeceğim. Çok kişiye faydalı olacağı kanısındayım.Şimdiden bana yön veren yorum yazan herkese teşekkür ederim. İlk konumuzu seçtik HTML Şablonumuzda açılış kodu ile < /head> kapanış kodlarının bulunmasında. Tasarım (Dashboart)= Şablon =HTML'yi düzenle = Devam et=Widget şablonunu genişlet= CTRL + F arama fonksiyonuna basın ve aramamız gereken =head= kodunu bu arama kutusuna yapıştır. Şablon içinde karartılmış bir şekilde karşımıza çıkacaktır.  Aynı işlemi < /head> tagı içinde uygulayacağız. Not: Şablon HTML yorumlaması işaretli olduğundan tag arasında (/) işareti ayrılmıştır. Arama yaparken aramalarının kapalı ,tırnakların yerinde olmasına dikkat edin.Yoksa aradığınızı bulamayabilirsiniz.Açılış ve kapanış kodları olmadan blogunuzun çalışamayacağını unutmayın.Kesinlikle bu kodlar vardır.Bazı arkadaşların bu kodları bulamamasının nedeni kodların açık yada tırnakların ayrık olmasındandır. Yukarıda anlattığımız içeriğimizin videosunu izleyelim

Hiç yorum yok